Stainless steel simplify transfusion table
Stainless steel simplify transfusion table
Stainless steel simplify transfusion table
Stainless steel simplify transfusion table
Stainless steel simplify transfusion table

Stainless steel simplify transfusion table

304 Stainless steel simplify transfusion table desktop thickness 1.2mm, under board thickness 1.0mm, Parts including Transfusion shelf and can be brake wheel.

 

Sizes:

Large: L1100*600*800mm

Small: L900*W500*H800mm

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Q:Mangrupikeun pabrik nbf atanapi perusahaan dagang?
A:NBF mangrupikeun produsen profesional pikeun produk dandan piaraan kalayan pangalaman langkung 12 taun. Urang tiasa nawiskeun jasa mandeg kustomisasi pikeun unggal sarat khusus anjeun.

 

Q:Kumaha upami tanggal pangiriman standar anjeun ?
A: Biasana 5-20 days.

 

Q:Naon istilah pamayaran anjeun?
A:Mayar 50% setor heula sareng mayar sésana 50% sateuacan kiriman.

 

Q:Kumaha jumlah minimum order urang?
A:Our MOQ is 10pcs.

 

Q:Dimana alamat pabrikna?
A:ALAMAT:Éta lanté 4,Gedong No.3,Taman Teknologi Téhnologi Yadi,No.4 Jalan Hetai,Helong Street,Baiyun Kec,Guangzhou,Cina
Celine Wen Tel: +86 189 2407 0859 Email: angel@nbf.hk

 

 

Send your message to us:

INQUIRY NOW
ON
LINE
INQUIRY NOW