Stainless steel scale digital weight machine
Stainless steel scale digital weight machine
Stainless steel scale digital weight machine
Stainless steel scale digital weight machine
Stainless steel scale digital weight machine

Stainless steel scale digital weight machine

Stainless steel scale digital weight machine are made of 304 stainless steel, Weight range from 0-100KG, This Digital scale used multipoint sensor digital display modeIt is easy to using and high accuracy, long lifetime.

 

Sizes: L1000*550*800MM

Feature: weight digital scale, operation handle.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Q:Mangrupikeun pabrik nbf atanapi perusahaan dagang?
A:NBF mangrupikeun produsen profesional pikeun produk dandan piaraan kalayan pangalaman langkung 12 taun. Urang tiasa nawiskeun jasa mandeg kustomisasi pikeun unggal sarat khusus anjeun.

 

Q:Kumaha upami tanggal pangiriman standar anjeun ?
A: Biasana 5-20 poé.

 

Q:Naon istilah pamayaran anjeun?
A:Mayar 50% setor heula sareng mayar sésana 50% sateuacan kiriman.

 

Q:Kumaha jumlah minimum order urang?
A:Our MOQ is 10pcs.

 

Q:Dimana alamat pabrikna?
A:ALAMAT:Éta lanté 4,Gedong No.3,Taman Teknologi Téhnologi Yadi,No.4 Jalan Hetai,Helong Street,Baiyun Kec,Guangzhou,Cina
Celine Wen Tel: +86 189 2407 0859 Email: angel@nbf.hk

 

 

Kirim pesen ka kami:

DUKSARI AYEUNA
ON
LINE
DUKSARI AYEUNA