Rose soft shampoo (smooth and moisturizing)
Rose soft shampoo (smooth and moisturizing)
Rose soft shampoo (smooth and moisturizing)
Rose soft shampoo (smooth and moisturizing)
Rose soft shampoo (smooth and moisturizing)

Mawar sampo lemes (lemes sareng beueus)

Bahan-bahanna: cai deionisasi, alkohol lemak alami éter natrium sulfat, natrium lauryl glutamat, fatty alcohol ether sulfosuccinate sodium, gliserin, asam laurat monoethanolamide, hydrolyzed wheat protein, keratin, asam amino, fruit acid silk Protein nutrient factor, VB6, aloe extract, JEUNG, pure argan oil, wild chrysanthemum extract, aloe extract, VB2, methyl isothiazolone.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Bahan-bahanna: cai deionisasi, alkohol lemak alami éter natrium sulfat, natrium lauryl glutamat, fatty alcohol ether sulfosuccinate sodium, gliserin, asam laurat monoethanolamide, hydrolyzed wheat protein, keratin, asam amino, fruit acid silk Protein nutrient factor, VB6, aloe extract, JEUNG, pure argan oil, wild chrysanthemum extract, aloe extract, VB2, methyl isothiazolone.

 

Pangaruh utama: Add plant smoothness, moisturizing and beautiful hair ingredients, replenish skin and hair nutrition, effectively repair damaged hair, make love pet hair healthier and keep silky and supple.

 

Pamakéan Dosis: Baseuhkeun rambut piaraan ku cai haneut, nyandak jumlah anu pantes pikeun mandi sareng gosokkeun kana piaraan dina panangan. Éta tiasa dikumbah ku cai sakitar 3-5 menit, atanapi éncér 5-20 kali.

 

Fitur Produk: This series is a mild, tear-free formula that is smooth and supple after washing.

 

Tips: Kusabab produk ieu henteu ngandung bahan kimia, minyak atsiri pepelakan sacara alami bakal misahkeun sareng nampilkeun fenomena lapisan ganda, punten ngaraos luncat ngagunakeun. Ngocok ogé sateuacan dianggo, sareng pangaruhna langkung saé.

 

Dog: Yorkshire terrier, golden retriever, Afghanistan, Old English sheepdog long-haired dog, jsb.


Q:Mangrupikeun pabrik nbf atanapi perusahaan dagang?
A:NBF mangrupikeun produsen profesional pikeun produk dandan piaraan kalayan pangalaman langkung 12 taun. Urang tiasa nawiskeun jasa mandeg kustomisasi pikeun unggal sarat khusus anjeun.

 

Q:Kumaha upami tanggal pangiriman standar anjeun ?
A: Biasana 5-20 poé.

 

Q:Naon istilah pamayaran anjeun?
A:Mayar 50% setor heula sareng mayar sésana 50% sateuacan kiriman.

 

Q:Kumaha jumlah minimum order urang?
A:MOQ kami nyaéta 48 pcs.

 

Q:Dimana alamat pabrikna?
A:ALAMAT:Éta lanté 4,Gedong No.3,Taman Teknologi Téhnologi Yadi,No.4 Jalan Hetai,Helong Street,Baiyun Kec,Guangzhou,Cina
Celine Wen Tel: +86 189 2407 0859 Email: angel@nbf.hk

 

Tags:

Kirim pesen anjeun ka kami:

PISAN AYEUNA
ON
LINE
PISAN AYEUNA