Prevention of skin diseases shampoo (sterilization and itching)
Prevention of skin diseases shampoo (sterilization and itching)
Prevention of skin diseases shampoo (sterilization and itching)
Prevention of skin diseases shampoo (sterilization and itching)
Prevention of skin diseases shampoo (sterilization and itching)

Pencegahan sampo panyakit kulit (sterilisasi sareng peurih)

Bahan-bahanna: ionized water, alkohol lemak alami éter natrium sulfat, natrium lauryl glutamat, fatty alcohol ether sulfosuccinate sodium, gliserin, asam laurat monoethanolamide, coconut oil amphoteric acid sodium acetate, polysaccharide polymer mixture, Keratin, asam amino, eucalyptus oil, lavender extract, refined argan oil, Aipu extract, Sophora flavescens extract, Cnidium extract, nisin, quaternized silicone polysaccharide, methylisothiazolinone .

Product Detail

Eupan balik ayeuna

Bahan-bahanna: ionized water, alkohol lemak alami éter natrium sulfat, natrium lauryl glutamat, fatty alcohol ether sulfosuccinate sodium, gliserin, asam laurat monoethanolamide, coconut oil amphoteric acid sodium acetate, polysaccharide polymer mixture, Keratin, asam amino, eucalyptus oil, lavender extract, refined argan oil, Aipu extract, Sophora flavescens extract, Cnidium extract, nisin, quaternized silicone polysaccharide, methylisothiazolinone .

 

Pangaruh utama: Effectively remove all kinds of harmful bacteria in the pet’s fur, effectively prevent skin diseases, lasting antibacterial, make hair healthier, brighter and more aromatic.

 

Pamakéan Dosis: Baseuhkeun rambut piaraan ku cai haneut, nyandak jumlah anu pantes pikeun mandi sareng gosokkeun kana piaraan dina panangan. Éta tiasa dikumbah ku cai sakitar 3-5 menit, atanapi éncér 5-20 kali.

 

Product characteristics: mild formula, a variety of natural bactericidal factors compound high-efficiency plant anti-irritant and soothing ingredients, effective prevention of skin diseases, no side effects, seungit awét.

 

Tips: Kusabab produk ieu henteu ngandung bahan kimia, minyak atsiri pepelakan sacara alami bakal misahkeun sareng nampilkeun fenomena lapisan ganda, please feel free to use before shaking, the effect is better.

 

Dog: all breeds

Q:Mangrupikeun pabrik nbf atanapi perusahaan dagang?
A:NBF mangrupikeun produsen profesional pikeun produk dandan piaraan kalayan pangalaman langkung 12 taun. Urang tiasa nawiskeun jasa mandeg kustomisasi pikeun unggal sarat khusus anjeun.

 

Q:Kumaha upami tanggal pangiriman standar anjeun ?
A: Biasana 5-20 poé.

 

Q:Naon istilah pamayaran anjeun?
A:Mayar 50% setor heula sareng mayar sésana 50% sateuacan kiriman.

 

Q:Kumaha jumlah minimum order urang?
A:MOQ kami nyaéta 48 pcs.

 

Q:Dimana alamat pabrikna?
A:ALAMAT:Éta lanté 4,Gedong No.3,Taman Teknologi Téhnologi Yadi,No.4 Jalan Hetai,Helong Street,Baiyun Kec,Guangzhou,China
Celine Wen Tel: +86 189 2407 0859 Email: angel@nbf.hk

 

 

Tags:

Send your message to us:

INQUIRY NOW
ON
LINE
INQUIRY NOW