Honey fluffy hair shampoo (fluffy shape)
Honey fluffy hair shampoo (fluffy shape)
Honey fluffy hair shampoo (fluffy shape)
Honey fluffy hair shampoo (fluffy shape)
Honey fluffy hair shampoo (fluffy shape)

Sampo rambut hileud madu (bentukna mengembang)

Bahan-bahanna: cai deionisasi, alkohol lemak alami éter natrium sulfat, natrium lauryl glutamat, asam lemak natrium éter sulfosuccinate, gliserin, asam laurat monoethanolamide, natrium cocoamphoacetate, campuran polimér polisakarida ekstrak madu alami, asam amino, kolagén, VB6, JEUNG, minyak atsiri argan olahan, sari oat, sari valerian, selulosa diaktipkeun, PCA-Na, métil isothiazolinone.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Bahan-bahanna: cai deionisasi, alkohol lemak alami éter natrium sulfat, natrium lauryl glutamat, asam lemak natrium éter sulfosuccinate, gliserin, asam laurat monoethanolamide, natrium cocoamphoacetate, campuran polimér polisakarida ekstrak madu alami, asam amino, kolagén, VB6, JEUNG, minyak atsiri argan olahan, sari oat, sari valerian, selulosa diaktipkeun, PCA-Na, métil isothiazolinone.

 

Pangaruh utama: Ningkatkeun tékstur mengembang tina bulu piaraan, lentur sareng elastis, ngirangan fenomena knotting, jantenkeun rambut langkung lengkep sareng herang.

 

Pamakéan Dosis: Baseuhkeun rambut piaraan ku cai haneut, nyandak jumlah anu pantes pikeun mandi sareng gosokkeun kana piaraan dina panangan. Éta tiasa dikumbah ku cai sakitar 3-5 menit, atanapi éncér 5-20 kali.

 

Fitur Produk: Serial ieu mangrupikeun rumus anu hipu sareng tanpa cimata, anu sacara efektif tiasa ngabersihkeun rambut bari ngeusian gizi sareng beueus, nyieun rambut sacara alami mengembang, ngagurilap tur kuat, seungit awét.

 

Tips: Kusabab produk ieu henteu ngandung bahan kimia, minyak atsiri pepelakan sacara alami bakal misahkeun sareng nampilkeun fenomena lapisan ganda, punten ngaraos luncat ngagunakeun. Ngocok ogé sateuacan dianggo, sareng pangaruhna langkung saé.

 

Cocog pikeun anjing: tibatan biruang,poodle bodas, Domba Inggris lami anjing lemes buuk, jsb.

Q:Mangrupikeun pabrik nbf atanapi perusahaan dagang?
A:NBF mangrupikeun produsen profesional pikeun produk dandan piaraan kalayan pangalaman langkung 12 taun. Urang tiasa nawiskeun jasa mandeg kustomisasi pikeun unggal sarat khusus anjeun.

 

Q:Kumaha upami tanggal pangiriman standar anjeun ?
A: Biasana 5-20 poé.

 

Q:Naon istilah pamayaran anjeun?
A:Mayar 50% setor heula sareng mayar sésana 50% sateuacan kiriman.

 

Q:Kumaha jumlah minimum order urang?
A:MOQ kami nyaéta 48 pcs.

 

Q:Dimana alamat pabrikna?
A:ALAMAT:Éta lanté 4,Gedong No.3,Taman Teknologi Téhnologi Yadi,No.4 Jalan Hetai,Helong Street,Baiyun Kec,Guangzhou,Cina
Celine Wen Tel: +86 189 2407 0859 Email: angel@nbf.hk

 

 

Tags:

Kirim pesen ka kami:

DUKSARI AYEUNA
ON
LINE
DUKSARI AYEUNA