Full-effect eucalyptus shampoo  (full-effect universal)
Full-effect eucalyptus shampoo  (full-effect universal)
Full-effect eucalyptus shampoo  (full-effect universal)
Full-effect eucalyptus shampoo  (full-effect universal)
Full-effect eucalyptus shampoo  (full-effect universal)

Sampo kayu putih pangaruh lengkep (pangaruh lengkep universal)

Bahan-bahanna: cai deionisasi, alkohol lemak alami éter natrium sulfat, natrium lauryl glutamat, asam lemak natrium éter sulfosuccinate, gliserin, asam laurat monoethanolamide, natrium cocoamphoacetate, polysaccharide polymer mixture , keratin, asam amino, fruit acid silk protein trophic factor, VB6, aloe extract, JEUNG, minyak atsiri argan olahan, hydrolyzed wheat protein, seaweed extract, yucca extract, camellia extract, sapindus extract, Methyl isothiazolinone.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Bahan-bahanna: cai deionisasi, alkohol lemak alami éter natrium sulfat, natrium lauryl glutamat, asam lemak natrium éter sulfosuccinate, gliserin, asam laurat monoethanolamide, natrium cocoamphoacetate, polysaccharide polymer mixture , keratin, asam amino, fruit acid silk protein trophic factor, VB6, aloe extract, JEUNG, minyak atsiri argan olahan, hydrolyzed wheat protein, seaweed extract, yucca extract, camellia extract, sapindus extract, Methyl isothiazolinone.

 

Pangaruh utama: Add plant softness, moisturizing and deodorizing ingredients, replenish skin and hair nutrition, effectively repair damaged hair, make love pet hair healthier and keep silky and supple.

 

Pamakéan Dosis: Baseuhkeun rambut piaraan ku cai haneut, nyandak jumlah anu pantes pikeun mandi sareng gosokkeun kana piaraan dina panangan. Éta tiasa dikumbah ku cai sakitar 3-5 menit, atanapi éncér 5-20 kali.

 

Fitur Produk: This series is a mild and tear-free formula. It is light and supple after washing. It is rich in a variety of natural deodorizing factors and lasts for a long time.

 

Tips: Kusabab produk ieu henteu ngandung bahan kimia, minyak atsiri pepelakan sacara alami bakal misahkeun sareng nampilkeun fenomena lapisan ganda, punten ngaraos luncat ngagunakeun. Ngocok ogé sateuacan dianggo, sareng pangaruhna langkung saé.

 

Dog: all breeds.

Q:Mangrupikeun pabrik nbf atanapi perusahaan dagang?
A:NBF mangrupikeun produsen profesional pikeun produk dandan piaraan kalayan pangalaman langkung 12 taun. Urang tiasa nawiskeun jasa mandeg kustomisasi pikeun unggal sarat khusus anjeun.

 

Q:Kumaha upami tanggal pangiriman standar anjeun ?
A: Biasana 5-20 poé.

 

Q:Naon istilah pamayaran anjeun?
A:Mayar 50% setor heula sareng mayar sésana 50% sateuacan kiriman.

 

Q:Kumaha jumlah minimum order urang?
A:MOQ kami nyaéta 48 pcs.

 

Q:Dimana alamat pabrikna?
A:ALAMAT:Éta lanté 4,Gedong No.3,Taman Teknologi Téhnologi Yadi,No.4 Jalan Hetai,Helong Street,Baiyun Kec,Guangzhou,Cina
Celine Wen Tel: +86 189 2407 0859 Email: angel@nbf.hk

 

 

Tags:

Kirim pesen ka kami:

DUKSARI AYEUNA
ON
LINE
DUKSARI AYEUNA