Aloe vera white hair shampoo   (for white dogs)
Aloe vera white hair shampoo   (for white dogs)
Aloe vera white hair shampoo   (for white dogs)
Aloe vera white hair shampoo   (for white dogs)
Aloe vera white hair shampoo   (for white dogs)

Sampo buuk bodas lidah buaya (pikeun anjing bodas)

Bahan-bahanna: cai deionisasi, alkohol lemak alami éter natrium sulfat, natrium lauryl glutamat, asam lemak natrium éter sulfosuccinate, gliserin, asam laurat monoethanolamide, natrium cocoamphoacetate, polysaccharide polymer mixture , keratin, amino acids, lavender extract, minyak atsiri argan olahan, VB6, natural clean brightening factor, glucoside, rice bran extract, métil isothiazolinone.

Detil Produk

Eupan balik ayeuna

Bahan-bahanna: cai deionisasi, alkohol lemak alami éter natrium sulfat, natrium lauryl glutamat, asam lemak natrium éter sulfosuccinate, gliserin, asam laurat monoethanolamide, natrium cocoamphoacetate, polysaccharide polymer mixture , keratin, amino acids, lavender extract, minyak atsiri argan olahan, VB6, natural clean brightening factor, glucoside, rice bran extract, métil isothiazolinone.

 

Pangaruh utama: Deeply remove the dirt attached to the white hair, clean the whitening hair, prevent the oxidative discoloration of the hair under the sunlight, and make the white hair bright and white.

 

Pamakéan Dosis: Baseuhkeun rambut piaraan ku cai haneut, nyandak jumlah anu pantes pikeun mandi sareng gosokkeun kana piaraan dina panangan. Éta tiasa dikumbah ku cai sakitar 3-5 menit, atanapi éncér 5-20 kali.

 

Fitur Produk: This series is a mild tear-free formula, natural decontamination brightening factor, no chemical synthetic bleach, long fragrance.

 

Tips: Kusabab produk ieu henteu ngandung bahan kimia, minyak atsiri pepelakan sacara alami bakal misahkeun sareng nampilkeun fenomena lapisan ganda, punten ngaraos luncat ngagunakeun. Ngocok ogé sateuacan dianggo, sareng pangaruhna langkung saé.

 

Dog: poodle bodas, samoyeds, silver fox, than bear white dog breeds.

Q:Mangrupikeun pabrik nbf atanapi perusahaan dagang?
A:NBF mangrupikeun produsen profesional pikeun produk dandan piaraan kalayan pangalaman langkung 12 taun. Urang tiasa nawiskeun jasa mandeg kustomisasi pikeun unggal sarat khusus anjeun.

 

Q:Kumaha upami tanggal pangiriman standar anjeun ?
A: Biasana 5-20 poé.

 

Q:Naon istilah pamayaran anjeun?
A:Mayar 50% setor heula sareng mayar sésana 50% sateuacan kiriman.

 

Q:Kumaha jumlah minimum order urang?
A:MOQ kami nyaéta 48 pcs.

 

Q:Dimana alamat pabrikna?
A:ALAMAT:Éta lanté 4,Gedong No.3,Taman Teknologi Téhnologi Yadi,No.4 Jalan Hetai,Helong Street,Baiyun Kec,Guangzhou,Cina
Celine Wen Tel: +86 189 2407 0859 Email: angel@nbf.hk

 

Tags:

Kirim pesen ka kami:

DUKSARI AYEUNA
ON
LINE
DUKSARI AYEUNA