• shtëpi
  • produkt
  • Clipper
  • Prerës profesional i kafshëve shtëpiake për qentë dhe macet për flokët rreth fytyrës, Putrat, Sytë, Veshët, Gropë
Professional Electric Pet Clipper for Dogs and Cats Hair Around Face, Paws, Eyes, Ears, Rump
Professional Electric Pet Clipper for Dogs and Cats Hair Around Face, Paws, Eyes, Ears, Rump
Professional Electric Pet Clipper for Dogs and Cats Hair Around Face, Paws, Eyes, Ears, Rump
Professional Electric Pet Clipper for Dogs and Cats Hair Around Face, Paws, Eyes, Ears, Rump
Professional Electric Pet Clipper for Dogs and Cats Hair Around Face, Paws, Eyes, Ears, Rump

Prerës profesional i kafshëve shtëpiake për qentë dhe macet për flokët rreth fytyrës, Putrat, Sytë, Veshët, Gropë

Mini rechargeable electric clipper is precision. It is of professional design with long-lasting sharpness. It is beautiful and powerful. It operates quietly. It can operate with cord and cordless, which is convenient for using. The clipper has a 60 minutes run time once it is fully charges. Streamline modelling removable head is very easy to replace and clean. The stainless steel blade reduces the growth of bacteria, mold and mildew.

Special exquisite narrow head works better for hairstylist on a small area. Ideal to trim the hair around paws, eyes, ears, face, butt, etc. No more expensive bills for pet grooming you can do it in your own way.

Detaje të Produktit

Komente tani

-Some lube has been applied on the blade for maintenance, so someoilmay be found on the item, please rest assured to use
-Don’t use the narrow blade with any guide because the tip of the former is already longer than the latter

 

 

Pyetje:Where are your products sold?
A:We have successfully established a global sales network with outlets in South America, North America, Europe, Africa, Australia, Japan, Singapore, Malaysia, Thailand, Vietnam, Indonesia, India and other countries.

 

Pyetje:Ku është adresa e fabrikës
A:ADRESË:Kati i 4-të,Nr. 3 Ndërtesa,Parku Teknologjik Yadi,Nr. 4 Rruga Hetai,Rruga Helong,Rrethi Baiyun,Guangzhou,Kina
Celine Wen Tel: +86 189 2407 0859 EMAIL: engjëll@nbf.hk

 

Pyetje: Si ishte sasia minimale e porosisë sonë?
A:Our MOQ is 500pcs.

 

Pyetje:Manufacturershtë prodhues apo kompani tregtare nbf?
A:NBF është prodhues profesional për produkte të pastrimit të kafshëve shtëpiake me përvojë mbi 12 vjet. Ne mund të ofrojmë shërbim me një ndalesë të personalizimit për çdo kërkesë tuaj të veçantë.

 

Pyetje:Cilat janë kushtet e pagesës tuaj?
A:Paguaj 50% depozitoni së pari dhe paguani pjesën e mbetur 50% para dërgesës.

 

Etiketat:

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI