thread trimming machine
thread trimming machine

makinë prerëse e fijeve

1.LCD operation interface; easy use and operation.

2.Intelligent function of fabric selection and adjustment. Switch with one button.

3.Automatic blade cooling system.

4.Large capacity collection box for loose threads, with visible transparent window.

5.Mute design, high speed and energy saving.

6.Single/Double-head head design, suitable for different occasions.

Detaje të Produktit

Komente tani

1.LCD operation interface; easy use and operation.
2.Intelligent function of fabric selection and adjustment. Switch with one button.
3.Automatic blade cooling system.
4.Large capacity collection box for loose threads, with visible transparent window.
5.Mute design, high speed and energy saving.
6.Single/Double-head head design, suitable for different occasions

1,We will provide more accurate and effective manufacturing and services according to the specific requirements of customers.
2.We have professional QC team to ensure your product more better.
3.Check the raw material before starting production.
4.Have the random inspection during the processing.
5.Make the 100% inspektimi para dërgesave.

Widely used in:Apparels, embroideries, bags and suitcases, handbags, shoes and hats, baby supplies, personal protective equipment, sporting goods, bedding and other industries.

Pyetje:Ku është adresa e fabrikës
A:ADRESË:Kati i 4-të,Nr. 3 Ndërtesa,Parku Teknologjik Yadi,Nr. 4 Rruga Hetai,Rruga Helong,Rrethi Baiyun,Guangzhou,Kina
Celine Wen Tel: +86 189 2407 0859 EMAIL: engjëll@nbf.hk

 

Pyetje: Si të filloni një projekt?
A: Për të nisur projektin tuaj, ju lutemi na dërgoni një listë të modeleve të produkteve, sasitë dhe kërkesat specifike. Pastaj, ju do të merrni kuotimin nga ne brenda 24 orë.

 

Pyetje:Po në lidhje me datën tuaj standarde të dorëzimit ?
A: Zakonisht 5-20 ditë.

 

Pyetje:Cilat janë kushtet e pagesës tuaj?
A:Paguaj 50% depozitoni së pari dhe paguani pjesën e mbetur 50% para dërgesës.

 

Pyetje: Si ishte sasia minimale e porosisë sonë?
A:Our MOQ is 50pcs.

Etiketat:

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI

Rekomandimi i produktit

ON
LINJË
HULUMTIMI TANI