Hydraulic dog grooming table
Hydraulic dog grooming table
Hydraulic dog grooming table
Hydraulic dog grooming table

Hydraulic dog grooming table

NBF hydraulic grooming table use the most popular Z shape appearance. The table can be lowered as low as 49cm and raised to as high as 101cm. It is strong and durable. It can be locked in any position. The table legs are made of full stainless steel which is solid. The stainless steel legs are durable and sturdy, eliminates swinging and tilt,which provides a stable place for grooming. The table top is made of 11 layers of plywood and covered with a textured non-slip PVC surface providing stability for pets and an easily cleanable surface for users. The outstanding hydraulic pump can be continuously sued for 50000 times. It is durable and antistatic. The aluminum alloy edge resists scratches and hauls.

Detaje të Produktit

Komente tani

Product advantages:
1.Sealed hydraulic foot pump requires no maintenance.
2.Fine grid pattern design, skid resistance performance is the first-class, tough.
3.Can be adjusted vertically from 49cm to 101cm with the pump.
4.Stainless steel frame and leg, lehtë për t'u pastruar.
5.Three colors to choose.(e zezë, green and red)

Pyetje:Cilat trajtime sipërfaqësore janë më të zakonshmet për pjesët metalike?
A:Lustrim, Polake.

 

Pyetje: Si të filloni një projekt?
A: Për të nisur projektin tuaj, ju lutemi na dërgoni një listë të modeleve të produkteve, sasitë dhe kërkesat specifike. Pastaj, ju do të merrni kuotimin nga ne brenda 24 orë.

 

Pyetje:Po në lidhje me datën tuaj standarde të dorëzimit ?
A: Zakonisht 15-40 ditë.

 

Pyetje:Cilat janë kushtet e pagesës tuaj?
A:Paguaj 50% depozitoni së pari dhe paguani pjesën e mbetur 50% para dërgesës.

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI