Portable Folding Dog Grooming Table
Portable Folding Dog Grooming Table
Portable Folding Dog Grooming Table
Portable Folding Dog Grooming Table
Portable Folding Dog Grooming Table

Portable Folding Dog Grooming Table

The table top is made of 11 layers of plywood. It is covered with a textured non-slip PVC surface providing stability for pets, scraping resistant and an easily cleanable surface for users. The grooming table has a soft desktop, which reduces the visual fatigue during long hours working. The static-free board makes it easy to clean the eliminate hair and debris. Aluminum alloy edging, resists scratches and hauls. The stability of the stainless steel table legs are very durable, which provides a stable place for grooming. The unique bracket design is convenient for users, and it can be folded easily for storage.

Detaje të Produktit

Komente tani

Portable Folding Dog Grooming Table-

 

 

Artikulli N.W G.W. Dimensioni
(kg) (kg) Stand(cm) Package(cm)
NBF08001 10.3 10.65 75*45*75 79*65*12
NBF08002 12.6 13 90*60*75 93*62*12
NBF08003 16.7 17.1 120*60*75 122*62*12

All prototype products have to go through 4 checks in the whole process:
1. Raw material inspection
2. In processing inspection
3. Final inspection
4. Outgoing inspection

1.Folding stainless steel legs for easy transport.
2.The intensified rubber caps on legs provide ultra high stabilization.
3.Can be folded easily for storage.
4.Non-slip, moisture proof, non-swelling
5.Three colors to choose.(e zezë, green and red)

 

The table top is made of 11 layers of plywood. It is covered with a textured non-slip PVC surface providing stability for pets, scraping resistant and an easily cleanable surface for users. The grooming table has a soft desktop, which reduces the visual fatigue during long hours working. The static-free board makes it easy to clean the eliminate hair and debris. Aluminum alloy edging, resists scratches and hauls. The stability of the stainless steel table legs are very durable, which provides a stable place for grooming. The unique bracket design is convenient for users, and it can be folded easily for storage.

Pyetje: Si të filloni një projekt?
A: Për të nisur projektin tuaj, ju lutemi na dërgoni një listë të modeleve të produkteve, sasitë dhe kërkesat specifike. Pastaj, ju do të merrni kuotimin nga ne brenda 24 orë.

 

Pyetje: Si ishte sasia minimale e porosisë sonë?
A:Our MOQ is 50pcs.

 

Pyetje:Sa është koha e dorëzimit?
A:5-30 ditë pas depozitimit, varet.

 

Pyetje:Cilat janë kushtet e pagesës tuaj?
A:Paguaj 50% depozitoni së pari dhe paguani pjesën e mbetur 50% para dërgesës.

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI