• shtëpi
 • Shpejtësia dhe temperatura e ndryshueshme e erës

Shpejtësia dhe temperatura e ndryshueshme e erës

 • tharëse me fuqi të lartë për qen

  Tharësja e qenve Happy Bear është e vogël, Tharëse kompakte dhe e fuqishme e kafshëve shtëpiake e cila mund të largojë ujin, i poshtër, mbeturinat dhe shtresa e brendshme nga kafshët shtëpiake shpejt dhe me efikasitet. Ka shpejtësi dhe temperaturë të ndryshueshme të rrjedhës së ajrit. Përparimi i kësaj teknologjie sjell ngrohje natyrore dhe qetësi, operacion i izoluar. Isshtë një dizajn ekskluziv. Materiali i tij i guaskës dhe dalja e erës së lartë kombinohen në mënyrë të përsosur. Tharësi është me zhurmë të ulët, erë e fortë dhe e përqendruar.

 • Uragani tharëse flokësh për kafshë shtëpiake shpejtësi të lartë

  Tharëse flokësh për kafshët shtëpiake seri Angels, guaskë e plotë plastike, Pafundësisht e ndryshueshme, kontrolli i temperaturës dhe shpejtësia super e erës, erë më e madhe se motorët e dyfishtë, shpejt dhe me efikasitet mund të shfryjë lagështinë, pluhur, mbeturinat në pushin e kafshëve shtëpiake, Teknologjia e përparimit sjell ngrohje natyrore dhe funksionim të sigurt të izolimit, dizajn ekskluziv, kombinim perfekt i materialit predhë dhe dalje jashtëzakonisht e lartë e ajrit, erë e fortë dhe e ngurtësuar? zhurma e ulët.

 • Tharëse / Fryrë forca qensh / kafshësh shtëpiake profesionale me shpejtësi të lartë

  PAN ENGLE është një grup tharëse kafshësh shtëpiake i cili përdor SHBA. motor AMETEK i importuar. Nuk ka prodhues vendas të motorëve që të jenë në gjendje të prodhojnë seksione të tilla motorike me performancë të lartë. Përveç kësaj, forma e tij është unike.Prandaj,ajo ka patentat për pamjen e saj, modelet e shërbimeve dhe kështu me radhë. Produkti përdor materiale inxhinierike dhe përpunim të thellë të mbrojtjes nga guaska me rezistencë të lartë, siguria e izolimit në shumë faza, Dizajni i kontrollit të stabilitetit me shumë kanale. Jeta e shërbimit mund të jetë deri në 1800 orë, e cila është tre herë më e gjatë se jeta e motorit shtëpiak. Containershtë kontejner i arsyeshëm blaster me koeficientin më të lartë që përputhet me standardet ndërkombëtare.

 • Tharëse flokësh për kafshë shtëpiake NBF me shpejtësi të lartë - Tharëse për pastrimin e ventilatorëve me qentë dhe macet ngrohës, Shpejtësia e rregullueshme pa hapa, Izolimi i nxehtësisë

  Teknologjia e përparimit e tharëses së kafshëve shtëpiake sjell ngrohje natyrore dhe qetësi, operacion i izoluar për të përmirësuar produktivitetin në dyqanet e pastrimit. Fuqishme, Tharësi me shpejtësi të lartë jep një vëllim të lartë të ajrit të ngrohtë për të hedhur ujin në pushin themelor të kafshëve shtëpiake. Makina që fryn me kondicioner me shpejtësi të rregullueshme ka funksionin ndihmës të ngrohjes. Kjo tharëse ka dy drita të ndërprerësit të energjisë dhe një çelës delikat të ingranazheve, gjë që i bën përdoruesit të ndihen të lehtësuar për t'u përdorur në çdo kohë dhe kudo. Njësia ka një 3 metra çorape fleksibël rezistente ndaj birë dhe katër grykë. Makineria është bërë prej çeliku, dhe konstruksioni i tharëses është i thyer dhe i qëndrueshëm. Ofshtë me dizajn të mbulesës së poshtme të koshereve të humanizuar. Ka këmbë të dyfishta të montuara, i cili lejon përdorimin si vertikal ashtu edhe horizontal. Tharësi është me zhurmë të ulët, erë e fortë dhe e përqendruar. Temperatura e ajrit nuk do të jetë shumë e lartë, në mënyrë që të shmanget dëmtimi i flokëve të kafshëve shtëpiake, gjë që përmirëson shumë efikasitetin e punës.

1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI