• shtëpi
  • Tharëse shtëpiake për kafshë shtëpiake zgjuar

Tharëse shtëpiake për kafshë shtëpiake zgjuar

  • Professional Pet Wall Mounted Dryer with Smart LED

    Isshtë një tharëse e fuqishme e montuar në mur. Ky tharëse e fuqishme por e butë lejon që pastruesi të shkojë pa duar kur gëzon një kafshë shtëpiake të sapo larë. E përsosur për sallone ose ambiente që kanë nevojë për kursim hapësire, kjo tharëse mund të montohet në mur lehtësisht. With the reliable heating element, and adjustable air-flow, this wall mounted dryer can be heat adjusted between 77 dhe 167 degrees Fahrenheit while still maintaining high standards of double-hose.

  • Super Powerful Dog Grooming Blower

    TEKNOLOGJI E AVANCUAR & SIGURIA: Both the user friendly interface and the LED display will offer the user FULL control of the temperature and airflow settings.

    KURSO KOH & PARA: Motori ynë i sofistikuar është i pajisur me masa të përparuara të kursimit të energjisë që do të përkthehen në konsum më të ulët të energjisë pa kompromentuar performancën. Qëndrueshmëri: Ne kemi ndërtuar tharëse me qëndrueshmëri në mendje. Trupi prej çeliku inox parandalon krijimin e ndryshkut, i cili siguron që kjo njësi do t'ju shërbejë për vitet në vazhdim, qoftë në aplikimet komerciale apo personale.

1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Enquiry TANI
ON
LINJË
Enquiry TANI