• shtëpi
  • Gërshërë për kafshë shtëpiake

Gërshërë për kafshë shtëpiake

  • Gërshërë për kafshë shtëpiake

    Qethja e kafshëve shtëpiake NBF është me dizajn profesional. Madeshtë bërë nga 9 Cr 13 i cili është materiali më i mirë me mprehtësi afatgjatë, i mprehtë dhe i veshshëm. Fitshtë i përshtatshëm për sallon profesional dhe përdorim në shtëpi. Gishti i veçantë mbështetet dhe i prerë me dorë, Skajet konvekse sigurojnë kujdesin për rehatinë e fundit, kontrolli dhe performanca e cila zvogëlon lodhjen e duarve.

1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

HULUMTIMI TANI
ON
LINJË
HULUMTIMI TANI