• shtëpi
 • Tharëse për kafshë shtëpiake / Blower për kafshë shtëpiake

Tharëse për kafshë shtëpiake / Blower për kafshë shtëpiake

 • tharëse me fuqi të lartë për qen

  Tharësja e qenve Happy Bear është e vogël, Tharëse kompakte dhe e fuqishme e kafshëve shtëpiake e cila mund të largojë ujin, i poshtër, mbeturinat dhe shtresa e brendshme nga kafshët shtëpiake shpejt dhe me efikasitet. Ka shpejtësi dhe temperaturë të ndryshueshme të rrjedhës së ajrit. Përparimi i kësaj teknologjie sjell ngrohje natyrore dhe qetësi, operacion i izoluar. Isshtë një dizajn ekskluziv. Materiali i tij i guaskës dhe dalja e erës së lartë kombinohen në mënyrë të përsosur. Tharësi është me zhurmë të ulët, erë e fortë dhe e përqendruar.

 • Tharëse profesionale të montuara për kafshë shtëpiake

  Isshtë një tharëse e fuqishme e montuar në mur. Ky tharëse e fuqishme por e butë lejon që pastruesi të shkojë pa duar kur gëzon një kafshë shtëpiake të sapo larë. E përsosur për sallone ose ambiente që kanë nevojë për kursim hapësire, kjo tharëse mund të montohet në mur lehtësisht.

 • Tharëse për pastrimin e kafshëve super të fuqishme

  TEKNOLOGJI E AVANCUAR & SIGURIA: Ka shpejtësi dhe temperaturë të ndryshueshme të rrjedhës së ajrit. Përparimi i kësaj teknologjie sjell ngrohje natyrore dhe qetësi, operacion i izoluar. Isshtë një dizajn ekskluziv. Materiali i tij i guaskës dhe dalja e erës së lartë kombinohen në mënyrë të përsosur. Tharësi është me zhurmë të ulët, erë e fortë dhe e përqendruar.

   

  KURSO KOH & PARA: Motori ynë i sofistikuar është i pajisur me masa të përparuara të kursimit të energjisë që do të përkthehen në konsum më të ulët të energjisë pa kompromentuar performancën. Qëndrueshmëri: Ne kemi ndërtuar tharëse me qëndrueshmëri në mendje. Trupi prej çeliku inox parandalon krijimin e ndryshkut, i cili siguron që kjo njësi do t'ju shërbejë për vitet në vazhdim, qoftë në aplikimet komerciale apo personale.

 • Dy ingranazhe tharëse flokësh për pastrimin e qenve

  Tharëse flokësh për kafshët shtëpiake seri Angels, guaskë e plotë plastike, Pafundësisht e ndryshueshme, kontrolli i temperaturës dhe shpejtësia super e erës, erë më e madhe se motorët e dyfishtë, shpejt dhe me efikasitet mund të shfryjë lagështinë, pluhur, mbeturinat në pushin e kafshëve shtëpiake, Teknologjia e përparimit sjell ngrohje natyrore dhe funksionim të sigurt të izolimit, dizajn ekskluziv, kombinim perfekt i materialit predhë dhe dalje jashtëzakonisht e lartë e ajrit, erë e fortë dhe e ngurtësuar? zhurma e ulët.

 • Uragani tharëse flokësh për kafshë shtëpiake shpejtësi të lartë

  Tharëse flokësh për kafshët shtëpiake seri Angels, guaskë e plotë plastike, Pafundësisht e ndryshueshme, kontrolli i temperaturës dhe shpejtësia super e erës, erë më e madhe se motorët e dyfishtë, shpejt dhe me efikasitet mund të shfryjë lagështinë, pluhur, mbeturinat në pushin e kafshëve shtëpiake, Teknologjia e përparimit sjell ngrohje natyrore dhe funksionim të sigurt të izolimit, dizajn ekskluziv, kombinim perfekt i materialit predhë dhe dalje jashtëzakonisht e lartë e ajrit, erë e fortë dhe e ngurtësuar? zhurma e ulët.

 • Tharëse për kafshë pa furça

  Tharëse për kafshë shtëpiake pa furça të serisë PAN ANGEL,Tharëse për kafshë shtëpiake pa furça të serisë PAN ANGEL,Tharëse për kafshë shtëpiake pa furça të serisë PAN ANGEL 30000-50000 Tharëse për kafshë shtëpiake pa furça të serisë PAN ANGEL(Tharëse për kafshë shtëpiake pa furça të serisë PAN ANGEL)Tharëse për kafshë shtëpiake pa furça të serisë PAN ANGEL,Tharëse për kafshë shtëpiake pa furça të serisë PAN ANGEL.

 • Tharëse / Fryrë forca qensh / kafshësh shtëpiake profesionale me shpejtësi të lartë

  PAN ENGLE është një grup tharëse kafshësh shtëpiake i cili përdor SHBA. motor AMETEK i importuar. Nuk ka prodhues vendas të motorëve që të jenë në gjendje të prodhojnë seksione të tilla motorike me performancë të lartë. Përveç kësaj, forma e tij është unike.Prandaj,ajo ka patentat për pamjen e saj, modelet e shërbimeve dhe kështu me radhë. Produkti përdor materiale inxhinierike dhe përpunim të thellë të mbrojtjes nga guaska me rezistencë të lartë, siguria e izolimit në shumë faza, Dizajni i kontrollit të stabilitetit me shumë kanale. Jeta e shërbimit mund të jetë deri në 1800 orë, e cila është tre herë më e gjatë se jeta e motorit shtëpiak. Containershtë kontejner i arsyeshëm blaster me koeficientin më të lartë që përputhet me standardet ndërkombëtare.

 • Tharëse flokësh për kafshë shtëpiake NBF me shpejtësi të lartë - Tharëse për pastrimin e ventilatorëve me qentë dhe macet ngrohës, Shpejtësia e rregullueshme pa hapa, Izolimi i nxehtësisë

  Teknologjia e përparimit e tharëses së kafshëve shtëpiake sjell ngrohje natyrore dhe qetësi, operacion i izoluar për të përmirësuar produktivitetin në dyqanet e pastrimit. Fuqishme, Tharësi me shpejtësi të lartë jep një vëllim të lartë të ajrit të ngrohtë për të hedhur ujin në pushin themelor të kafshëve shtëpiake. Makina që fryn me kondicioner me shpejtësi të rregullueshme ka funksionin ndihmës të ngrohjes. Kjo tharëse ka dy drita të ndërprerësit të energjisë dhe një çelës delikat të ingranazheve, gjë që i bën përdoruesit të ndihen të lehtësuar për t'u përdorur në çdo kohë dhe kudo. Njësia ka një 3 metra çorape fleksibël rezistente ndaj birë dhe katër grykë. Makineria është bërë prej çeliku, dhe konstruksioni i tharëses është i thyer dhe i qëndrueshëm. Ofshtë me dizajn të mbulesës së poshtme të koshereve të humanizuar. Ka këmbë të dyfishta të montuara, i cili lejon përdorimin si vertikal ashtu edhe horizontal. Tharësi është me zhurmë të ulët, erë e fortë dhe e përqendruar. Temperatura e ajrit nuk do të jetë shumë e lartë, në mënyrë që të shmanget dëmtimi i flokëve të kafshëve shtëpiake, gjë që përmirëson shumë efikasitetin e punës.

 • Tharësja më e re e flokëve për tharjen e flokëve për qen me tharëse flokësh me ekran LED me zhurmë të ulët

  Tharësja e qenve Happy Bear është e vogël, Tharëse kompakte dhe e fuqishme e kafshëve shtëpiake e cila mund të largojë ujin, i poshtër, mbeturinat dhe shtresa e brendshme nga kafshët shtëpiake shpejt dhe me efikasitet. Ka ekran LED dhe butona funksionalë për të rregulluar rrjedhën e ajrit dhe temperaturën e ngrohjes. Përparimi i kësaj teknologjie sjell ngrohje natyrore dhe qetësi, operacion i izoluar. Isshtë një dizajn ekskluziv. Materiali i tij i guaskës dhe dalja e erës së lartë kombinohen në mënyrë të përsosur. Tharësi është me zhurmë të ulët, erë e fortë dhe e përqendruar.

1 faqe 1 të 1

Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:

Enquiry TANI
ON
LINJË
Enquiry TANI